updigo
0
Sepetinizde hiç ürün yok!

Sepetinizde hiç ürün yok!

Mavi Jeans

A.C.A.İ.P Simsiyah Kadın Jean Pantolon

Kadın Kot Pantolon Ürün Kodu: 101065-31103
Renk Seçiniz
DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİ ORJİNAL ÜRÜN
400 TL  ve üzeri   KARGO BEDAVA

Serenay X Mavi Icon koleksiyonunda bulunan Mavi Jeans A.C.A.İ.P Simsiyah Kadın Jean Pantolon, sportif giyim tarzına sahip kadınların sıklıkla tercih ettiği ürünler arasında yer almaktadır. Hem sportif giyime hem de klasik giyime uyum sağlayan bu pantolonu dilerseniz günlük olarak dilerseniz özel buluşmalarda tercih edebilirsiniz. Yüksek bel yapısına sahip olan A.C.A.İ.P Simsiyah Kadın Jean Pantolon, süper skinny olması sebebiyle vücudunuzu adeta bir tayt gibi saracaktır. Bel kısmında bulunan gizli lastik sayesinde bele tam oturan bu jean; %64 pamuk, %23 polyester, %11 viskoz, %2 elastan malzemelerden üretilmektedir. Günlük kıyafetlerinizle rahatlıkla kombin yapabileceğiniz bu jean pantolonu, özel davetlerde de gömlek gibi klasik ürünler ile rahatlıkla kombin yapabilirsiniz.

Hem sportif hem de klasik giyim tarzına uyan Mavi Jeans A.C.A.İ.P Simsiyah Kadın Jean Pantolonu, Updigo online satış mağazamız üzerinden indirimli fiyatları ile satın alabilirsiniz. 25-27, 25-29, 26-27, 26-29, 27-27, 27-29, 28-29, 29-27, 30-27 beden seçeneklerinde online mağazamızda bulabileceğiniz bu şık tasarımlı jean pantolonu, indirimli fiyatları ile adresinize sipariş edebilirsiniz.

Özellikler

  • Yüksek bel
  • Süper skinny
  • Dar paça
  • %64 pamuk, %23 polyester, %11 viskoz, %2 elastan
  • Manken Ölçüleri: Boy: 177 cm Bel: 60 cm Göğüs: 82 cm Kalça: 88 cm Manken Üzerindeki Ürün Bedeni Jeanler İçin, Bel: 25 Boy: 29 Diğer Ürünler: L
  • Siyah
  • Stok Kodu: 101065-31103
Yorum Yazın
Kötü     İyi

Ürünün adresinize teslim tarihinden itibaren 14 gün içinde "Sipariş Takibi" sayfasından "İade ve Değişim” başvurusunda bulunarak iade sürecinizi başlatabilirsiniz.

Ürünü iade etmek için, orijinal kutusuyla ve faturasıyla birlikte Updigo.com’a göndermeniz gerekmektedir. İadenizin kabul edilmesi için, ürünün hasar görmemiş ve kullanılmamış olması gerekmektedir.

* Bedel İadesi: İade işlemi sonuçlandıktan sonra bedel ödemesi kredi kartınıza/banka hesabınıza 24 saat içinde yapılmaktadır. Ödeme işlemlerinin hesabınıza yansıma süresi bankanıza göre değişkenlik gösterebilir.

Hoşgeldiniz!

Kayıt Olun Giriş Yapın